Nieuwe wedstrijdprogramma online + programma plaatsing AB lijn

Draaiboek acrogym D/E online Aan alle leden, ouders, trainers en juryleden,   Het draaiboek acrogym D/E online gezet voor data, locaties, info......

Nieuwsbrief opleidingen District Noord! Zie voor meer informatie bij NIEUWS.

Twee nieuwe juryleden voor acrogym D/E Thea Mulder en Tineke Luimstra slaagden afgelopen woensdag, 27 februari voor hun jurybrevet acrogym D/E Van harte gefeliciteerd!!

Uitslagen acrogym D/E Surhuisterveen online! Wedstrijdinformatie

Nieuwsbrief met juryzaken! Zie 'wedstrijdinformatie' voor de actuele nieuwsbrief (mei 2012) met informatie over de juryzaken!

Dineke en Tirza Fries kampioen turnen, Nynke zilver en Janneke brons PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Annet Kamstra   
zaterdag 01 juni 2013
janneke__nynke   
 tirzadineke  

Op het Fries kampioenschap voor niveau 7&8 in Veenwouden mochten zes turnsters van SVK meedoen. Zij hebben zich door middel van voorrondes bij de beste 12 van Friesland geturnd. Lieke Klaver jeugd 2 niveau 8 mocht als eerste voor SVK op de wedstrijdvloer verschijnen. Zij turnde de onderdelen balk en vloer iets minder stabiel dan de vorige wedstrijden, maar daar in tegen was de brug van hoog niveau. Uiteindelijk mocht Lieke tevreden zijn met een 6e plaats.

Bij de junioren I niveau 7 deden Nynke Postma, Janneke en Marieke Speelman mee. Dat deze drie turnsters aan elkaar gewaagd zijn bleek vandaag maar weer. Elke turnster heeft haar eigen specialiteiten. Zo scoort Nynke hoge punten op sprong en vloer, Janneke op brug en sprong en heeft Marieke hoge cijfers op brug en vloer genoteerd. Maar het gaat om een totaal van 4 toestellen. Hierbij kwam Nynke als beste uit de bus, zij mocht een zilveren medaille ophalen. Janneke werd beloond met een prachtige bronzen medaille en helaas kwam Marieke net een paar tienden tekort voor brons, zij behaalde een vierde plaats.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Tirza de Graaf (pupil 2 niveau 8) en Dineke Speelman (senior 8). Tirza turnde een strakke wedstrijd, helaas een val van balk maar op vloer, brug en sprong turnde ze zeer hoge scores. Daarom mocht Tirza ook terecht de gouden medaille in ontvangst nemen en zich Fries kampioen turnen noemen.  Dineke heeft ook een mooie vierkamp geturnd, zij excelleerde op sprong en brug en ook balk en vloer werden nette oefeningen gedraaid. Zij mocht plaats nemen op de hoogste trede van het podium. Dineke mag zich ook een jaar lang Fries kampioen turnen noemen.

klik hier voor foto's

Laatst geupdate op ( zaterdag 01 juni 2013 )
 
< Vorige   Volgende >
(C) 2015 SVK - Sport Vereniging Kollumerzwaag
Madebo Internet Service design